Woonadviescommissie Wijdemeren

website: www.wacwijdemeren.nl

WIE ZIJN WIJ
WAC Wijdemeren bestaat uit enthousiaste leden, ieder met zijn of haar individuele kennis en kunde. Vaak ervaren met de expertise uit het eigen vakgebied. Elk met zijn of haar individuele kennis en kunde, zoals architectuur, techniek, aangepaste en senioren woningen, sociale huurwoningen en binnenhuis architectuur. Onze leden hebben jaren ervaring in het beoordelen van bouwplannen.

 

ONS WERKGEBIED
Alle dorpskernen binnen de gemeente Wijdemeren. Onze leden wonen in Wijdemeren en kennen de woonomstandigheden in de dorpen.

 

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN
Heeft u bouwplannen? Wilt u uw woning verbouwen of aanpassen met speciale voorzieningen voor een senior of een familielid met een handicap? Wilt u uw woning groter (of kleiner) maken.

U hebt mogelijk een omgevingsvergunning nodig en in sommige gevallen neemt u een architect in dienst. In overleg met u (en de architect) bekijken wij de plannen vanuit het standpunt van de gebruiker.

Wij zijn onafhankelijk en zien met een frisse blik punten waar een professional vaak mogelijk overheen kijkt. Wij geven vrijblijvend en praktisch advies en denken met u mee. Wij kijken ook naar de buitenkant en de directe leefomgeving.

Wij bekijken de bouwtekeningen op bewoonbaarheid, vanaf het schetsontwerp tot en met de bestektekeningen.

 

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR ONS ADVIES
Geen, wij zijn vrijwilligers en vragen geen geld voor ons vrijblijvend advies. Wij krijgen subsidie van de gemeente Wijdemeren en vergaderen een keer per maand in het gemeentehuis.

 

WAAR VINDT U ONS
Secretariaat: mevrouw L. Has
info@wacwijdemeren.nl
www.wacwijdemeren.nl

Contact formulier

    Disclaimer: De gegeven adviezen en aanbevelingen zijn vrijblijvend en wij sluiten eventuele aansprakelijkheid over de uitvoering van de adviezen uit.